Close
Dp4a0405

End of 2016 D/DOCK received the assignment to develop new office spaces on seven floors of ABN AMRO Insurances in the IJsseltoren in Zwolle. In this new look&feel the employees would collaborate easily, they will have more spontaneous interactions and they will feel more energized during their work day. Together with a team from ABN AMRO we formulated a concept around ‘circularity’.

This concept is about working together: the involved parties collaborate from the very first beginning until the result. Next to that, the concept provides several possibilities for the people who will work there, to interact more easily. It’s also about circular usage of materials. ABN AMRO Insurances and D/DOCK stand together for this affirmation of sustainable reuse of as many existing materials as possible. For the new materials we only select sustainable methods and we work with as much Dutch suppliers as possible.

17053 Abn Vo Final
Dp4a0544
Boardroom Tafel

Boardroom table: made of recycled wood and plastic from the old bins

Dp4a0508
Dp4a0389
Dp4a0492
Dp4a0410
Dp4a0467

Related
Stories

Booklet Furnify Ddock Kopie
News /

Release booklet ABN AMRO Verzekeringen – Story

Read this story
Dp4a0405
News /

The cooperating partners add ‘natural warmth’ in every floor of ABN AMRO Insurances, within this sustainable concept.

Read this story
Next case
Ddock Microsoft 15