Close
Ddock Vumccancercentre 08

The starting point of this design was to create a pleasant and comfortable environment that reduces stress for patients, visitors and staff.

Based on the Healing Environment principle, the space is designed to stimulate the recovery of the cancer patient. The ‘Cocoon’ offers a patient an intimate and private space during treatment. By using ‘Moodscapes’, a glass wall covering with a leave pattern that moves during the day, the indoor spaces become a natural and soothing experience.

 

Ddock Vumccancercentre 11
Ddock Vumccancercentre 12
Ddock Vumccancercentre 13
Ddock Vumccancercentre 14
Ddock Vumccancercentre 07
Ddock Vumccancercentre 01
Ddock Vumccancercentre 03
Ddock Vumccancercentre 10
Ddock Vumccancercentre 16
Ddock Vumccancercentre 15
Ddock Vumccancercentre 19
Ddock Vumccancercentre 06
Ddock Vumccancercentre 05
Ddock Vumccancercentre 04
Ddock Vumccancercentre 02
Ddock Vumccancercentre 09
Ddock Vumccancercentre 18
Ddock Vumccancercentre 17
Next case
Ddock Bain&company 11