Weggegooide Stoel Kopie

GEZOCHT: interieurfrustraties!

Wat zwerft er werkloos in jouw kantoor rond?

Tijdens de Week van de Circulaire Economie (3 t/m 7 februari) organiseren wij een Circulaire Werkplaats. Furnify en haar netwerk-partners staan paraat om jouw kantoorleftovers door te lichten en in een nieuw ontwerp te plaatsen. Want waarom zou je het op straat zetten? Of in je kelder laten staan?  

Dus neem jouw kapotte bureaustoel mee, een prullenbak waarvan je er 30 over hebt, een stuk van oude lamellen of iets anders waarvan je niet weet wat je er nog mee kunt doen. Past het niet op je fiets? Neem dan een foto (of meerdere) mee. In onze werkplaats gaan we op deze speciale dag de uitdaging aan om in de Werkplaats samen tot een oplossing te komen voor jouw item. Lukt het niet meteen? Dan komen we er later op terug.

Case van de Dag
Naast jouw leftovers, gaan we ook aan de slag met een Case van de Dag. Alle partijen zetten hun unieke expertise in om te bedenken wat we nog meer met deze case kunnen doen. Je bent van harte welkom mee te werken of denken aan deze case!

Case 1:
Een bekend bedrijf uit de modebranche bouwt elke drie maanden een nieuwe showroom op, om hun nieuwste kleding te presenteren. Deze showroom materialen komen na afloop ter beschikking en aan ons de vraag: “Wat kun je nog hiermee doen?”. Voor deze case: denk aan grote plexiglas platen en meterslange lappen vilt.

Case 2:
We doen mee aan de challenge van de NS: binnen een maand gaan we bedenken wat we kunnen doen met oude treinstoelen of het composiet van de treinstel-interieurs.

MELD JE AAN VIA info@furnify.nl
(toegang gratis)

Partners
Workbrands
Occony
MaakHenk

Tijd+datum
Donderdag 6 februari 2020
De Werkplaats is van 10u tot 17u open

Locatie:
NewMetropolisZuidoost:
Dependance van Pakhuis de Zwijger
Bijlmerplein 876
Vlakbij metro Bijlmer Arena of kom op de fiets!

powered by Furnify

Logos
Logo Week Van De Ce